29. GİYSİ DAĞITIM TÖRENİ

ÇIRAK EĞİTİM VE ÖĞRETİM VAKFI

29. GİYSİ DAĞITIM TÖRENİ GERÇEKLEŞTİRİLDİ.

Çırak Eğitim ve Öğretim Vakfı’nın her yıl olduğu gibi 2016-2017 öğretim yılında da Mesleki Eğitim Merkezlerinde eğitim gören 1500 (Binbeşyüz) çırak öğrenciye Tam Takım halinde Elbise ve kırtasiye malzemesinin verildiği 29’ncu Giysi Dağıtım Töreni Çırak Eğitim ve Öğretim Vakfı’nın Eğitim Merkez Binasında gerçekleşti.

07 Kasım 2016 Pazartesi günü yapılan törene  Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi YAŞAR, Yenimahalle Müftüsü Rüstem CAN, Hayat Boyu Öğrenme Genel Müdürü Ali Rıza ALTUNEL, Mesleki Tek.Eğt. Daire Bşk. İbrahim ERDOĞAN,  Ostim OSB Başkanı Orhan AYDIN, Anadolu OSB Başkanı H.Kutsi TUNCAY, YOYAV Başkanı İbrahim ATEŞ, Orsiad Başkanı Nedret YENER, Osiad Başkanı Ahmet KURT, Oto Sanatkarları Odası Başkanı Mustafa ARSLANOĞLU, Kilisliler Derneği Başkanı M.Yahya EFE, Chp İl  Başkanı Adnan KESKİN, Ostim Mesleki Eğitim Merkezi Müdürü Ş.Ali GÜRÜLER ve çok sayıda okul müdürleri, öğretim üyeleri, sanayici ve işadamları, Kurum ve Kuruluşların temsilcileri, öğretmenler ve çırak öğrenciler katıldılar.

ÇIRAK EĞİTİM VE ÖĞRETİM VAKFI Uzayçağı Caddesi 1255. (357) Sokak No: 5 06370 Ostim/ANKARA

Tel : (+90) ( 312 )   385 24 43   -   385 24 92     -     385 49 82   -   354 27 67 Fax : +90 312 385 49 83